S.a ArkadaşLar Lisans Hakkında Bazı SoruLarm oLcak |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
CaDDe || CLaris
Yeniçeri
Kayıt Tarihi: 12-Haziran-2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: S.a ArkadaşLar Lisans Hakkında Bazı SoruLarm oLcakGönderim Zamanı: 12-Haziran-2010 Saat 19:38 |
|
Merhaba arkadaşlar Tuner_CLaris ben bazı arkadaşlar tanır Lfs'de çok vakit qeçirirdim nese bi sorum olucak LFS S2 Demo kullanıcısıyım ve lisans almak istiyorum, lisansı aldığımda neler açılıcak body kit jant fln olucakmı birde ne kadar lisans nereden alabilirim bunları öqrenmek istiyorum...Yardımcı olursanız çok sevinirim...
Tuner_CLaris |
|
![]() |
|
TR-TypeR
Miralay
Sas Clan Üyesi Kayıt Tarihi: 29-Eylül-2009 Konum: LFS Moderator Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 769 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 20:06 |
|
S2 Lisans Aldıgında sadece tüm araçlar ve pistler açılıyor online serverda S2 serverlara girebiliyorsun.Body kit jant vs. şeyler oyuna dışarıdan eklenti yapılarak uygulanan şeyler. Lisansı www.lfs.net adresinden online işlem yaparak kredi kartı ile alabilirsin...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |