SasClanTR Forum Sunucular Haberler Makale Rehberler Galeri Hakkımızda İletişim
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > OYUNLAR > LIVE FOR SPEED
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınİnsan sıkılınca ne yapar?    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınLFS Sunucusu    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınORANGE BOX SATIN ALACAGIM    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSTEAM AÇILMIYOR :S Açık göz...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDoD Online Yardım    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSource SDK ile Surf Map Tas...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAlien Swarm    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınlead and gold    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınRAGE    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınJDM | TEAM    

S.a ArkadaşLar Lisans Hakkında Bazı SoruLarm oLcak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
CaDDe || CLaris Açılır Kutu Gör
Yeniçeri
Yeniçeri
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1
  Alıntı CaDDe || CLaris Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: S.a ArkadaşLar Lisans Hakkında Bazı SoruLarm oLcak
    Gönderim Zamanı: 12-Haziran-2010 Saat 19:38
Merhaba arkadaşlar Tuner_CLaris ben bazı arkadaşlar tanır Lfs'de çok vakit qeçirirdim nese bi sorum olucak LFS S2 Demo kullanıcısıyım ve lisans almak istiyorum, lisansı aldığımda neler açılıcak body kit jant fln olucakmı birde ne kadar lisans nereden alabilirim bunları öqrenmek istiyorum...Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Tuner_CLaris
Yukarı Dön
TR-TypeR Açılır Kutu Gör
Miralay
Miralay
Simge
Sas Clan Üyesi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 769
  Alıntı TR-TypeR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 20:06
S2 Lisans Aldıgında sadece tüm araçlar ve pistler açılıyor online serverda S2 serverlara girebiliyorsun.Body kit jant vs. şeyler oyuna dışarıdan eklenti yapılarak uygulanan şeyler. Lisansı  www.lfs.net adresinden online işlem yaparak kredi kartı ile alabilirsin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz
Ana SayfaSunucularİstatistiklerHaberlerMakalelerRehberHakkımızdaFoto/Ekran Görüntüsü/Video GalerisiİletişimEditör AlanıŞartlar