AMD-ATI'den bc2 için Yeni Driver Çıktı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Konu: AMD-ATI'den bc2 için Yeni Driver ÇıktıGönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 13:39 |
![]() ATI kart sahipleri ozellikle Bad Company 2 harita yuklemelerinde bekleme surelerinden sikayetcilerdir. 5*** serisi kartlarda bu bekleme suresini duzelten yeni bir catalyst surumu cikti. 58** eyefinity6 destekli kartlardaki eyefinity ozelligini desteklemedigi ve catlayip patlama ihtimalinin bulundugu vurgulanan yeni driveri indirmek icin buraya tiklayiniz. Düzenleyen Ludwig - 15-Nisan-2010 Saat 13:40 |
|
|
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 15:55 |
|
Beta mıymış bu tac?
|
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 16:28 |
|
Hey Allah ım bu ati adam olmayacak. Her oyuna yamamı olur ya, çok şükür işim olmaz bir daha atiyle kutiyle...
|
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 29-Haziran-2006 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1074 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:12 |
Tac, catalyst'lerde ne deniyor bilmiyorum ama herhalde bu Nvidia'nin WHQL surumu olanindan degil, beta gibi yani herhalde. Gene de eyefinity6 ozelligini kullanmayan ve bekleme problemi yasayan 58** sahiplerine derman olabilir. |
|
|
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
Ludwig
Vezir
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:13 |
Tac oyle degil bir de su sekilde dusun; ATI o kadar iyi satis sonrasi destek veriyor ki her oyunda ayrica bir yeni driver cikartiyor, hizmette sinir tanimiyor ![]() |
|
|
L.V.Beethoven |
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
AM!GOS Clan üyesi Kayıt Tarihi: 03-Eylül-2006 Konum: Türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 341 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 22:18 |
|
Polyanacılık bu olsa gerek |
|
![]() |
|
partagas
Padişah
SasClan üyesi Kayıt Tarihi: 01-Ekim-2003 Konum: Turkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1959 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2010 Saat 17:02 |
|
Evet biraz inceledim de bu çıkan betaymış tac. Yeni çıkacak olan Catalyst 3.4 ün ön çalışması imiş. Yani bir sorun yaşanmıyorsa (benim gibi) bunu yüklemeye gerek yok. 3.4 çıkınca onu yüklemek daha doğru olur.
Birde okuduğuma göre catalyst artık her ay güncelleniyormuş. Yani yeni çıkan oyunlara özel bir durum yokmuş. Ama o ay içinde bir oyun çıktıysa da yeni çıkan sürücüde ona uygun çalışma yapılıyormuş.
|
|
![]() |
|
JUBA
Süvari
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2010 Saat 19:31 |
|
E zaten bayadır böyle bu parta. 10.-10.2-10.8 vs o sayıları ayları gösteriyor zaten. Ayrıca atilerde oyunlar için çıkan yamalar hotfix adı altında yayınlanıyor. Nvidia da ben hatırlamıyorum böyle bir durum. Malesef atinin yazılım kısmı nvidia kadar kalifiye değil demekki. Bu hotfixlerle gelen düzeltmelerde öyle hafif şeyler olmuyor. Adam baya baya oyunu oynamıyor. Oyundan atıyor, açkılıyor, donuyor, aşırı düşük fpsde çalışyıor gibi. Yoksa nvidia sadece sıralı sürücü güncellemeleriyle, mevcut performansı daha da arttırma yolunda ilerliyor. Ati zaten bu kadar sorun çıkarmasa, nvidiayı çok rahat geçerdi. Benim acer ferrari one netbookumdaki hd3200 bile bazen bildiğin göçüyor, reslemek zorunda kalıyorum. Genel bir sorun malesef bu atide. Umarım iyiye giderler bu yazılım konusunda.
Düzenleyen JUBA - 16-Nisan-2010 Saat 19:41 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |