SasClanTR Forum Sunucular Haberler Makale Rehberler Galeri Hakkımızda İletişim
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > OYUNLAR > DİĞER OYUNLAR
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınİnsan sıkılınca ne yapar?    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınLFS Sunucusu    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınORANGE BOX SATIN ALACAGIM    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSTEAM AÇILMIYOR :S Açık göz...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınDoD Online Yardım    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınSource SDK ile Surf Map Tas...    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınAlien Swarm    Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayınlead and gold    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınRAGE    Konuyu Görüntülemek İçin TıklayınJDM | TEAM    

AMD-ATI'den bc2 için Yeni Driver Çıktı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ludwig Açılır Kutu Gör
Vezir
Vezir
Simge
SasClan üyesi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1074
  Alıntı Ludwig Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: AMD-ATI'den bc2 için Yeni Driver Çıktı
    Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 13:39

ATI kart sahipleri ozellikle Bad Company 2 harita yuklemelerinde bekleme surelerinden sikayetcilerdir. 5*** serisi kartlarda bu bekleme suresini duzelten yeni bir catalyst surumu cikti. 58** eyefinity6 destekli kartlardaki eyefinity ozelligini desteklemedigi ve catlayip patlama ihtimalinin bulundugu vurgulanan yeni driveri indirmek icin buraya tiklayiniz.

Düzenleyen Ludwig - 15-Nisan-2010 Saat 13:40
Cesaret! Vücüdumun bütün sarsıntılarına rağmen, deham başarılı olacaktır...

L.V.Beethoven
Yukarı Dön
partagas Açılır Kutu Gör
Padişah
Padişah
Simge
SasClan üyesi

Gönderilenler: 1959
  Alıntı partagas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 15:55
Beta mıymış bu tac?
Yukarı Dön
JUBA Açılır Kutu Gör
Süvari
Süvari
Simge
AM!GOS Clan üyesi

Gönderilenler: 341
  Alıntı JUBA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 16:28
 Hey Allah ım bu ati adam olmayacak. Her oyuna yamamı olur ya, çok şükür işim olmaz bir daha atiyle kutiyle...
Yukarı Dön
Ludwig Açılır Kutu Gör
Vezir
Vezir
Simge
SasClan üyesi

Alıntı Ludwig Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:12
Orjinalini yazan: partagas

Beta mıymış bu tac?

Tac, catalyst'lerde ne deniyor bilmiyorum ama herhalde bu Nvidia'nin WHQL surumu olanindan degil, beta gibi yani herhalde. Gene de eyefinity6 ozelligini kullanmayan ve bekleme problemi yasayan 58** sahiplerine derman olabilir.

L.V.Beethoven
Yukarı Dön
Ludwig Açılır Kutu Gör
Vezir
Vezir
Simge
SasClan üyesi

Alıntı Ludwig Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 21:13
Orjinalini yazan: JUBA

Hey Allah ım bu ati adam olmayacak. Her oyuna yamamı olur ya, çok şükür işim olmaz bir daha atiyle kutiyle...

Tac oyle degil bir de su sekilde dusun; ATI o kadar iyi satis sonrasi destek veriyor ki her oyunda ayrica bir yeni driver cikartiyor, hizmette sinir tanimiyor Hug

L.V.Beethoven
Yukarı Dön
JUBA Açılır Kutu Gör
Süvari
Süvari
Simge
AM!GOS Clan üyesi

Alıntı JUBA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Nisan-2010 Saat 22:18

Polyanacılık bu olsa gerekCool

Yukarı Dön
partagas Açılır Kutu Gör
Padişah
Padişah
Simge
SasClan üyesi

Gönderilenler: 1959
  Alıntı partagas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2010 Saat 17:02
Evet biraz inceledim de bu çıkan betaymış tac. Yeni çıkacak olan Catalyst 3.4 ün ön çalışması imiş. Yani bir sorun yaşanmıyorsa (benim gibi) bunu yüklemeye gerek yok. 3.4 çıkınca onu yüklemek daha doğru olur.

Birde okuduğuma göre catalyst artık her ay güncelleniyormuş. Yani yeni çıkan oyunlara özel bir durum yokmuş. Ama o ay içinde bir oyun çıktıysa da yeni çıkan sürücüde ona uygun çalışma yapılıyormuş. 
Yukarı Dön
JUBA Açılır Kutu Gör
Süvari
Süvari
Simge
AM!GOS Clan üyesi

Alıntı JUBA Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16-Nisan-2010 Saat 19:31
 E zaten bayadır böyle bu parta. 10.-10.2-10.8 vs o sayıları ayları gösteriyor zaten. Ayrıca atilerde oyunlar için çıkan yamalar hotfix adı altında yayınlanıyor. Nvidia da ben hatırlamıyorum böyle bir durum. Malesef atinin yazılım kısmı nvidia kadar kalifiye değil demekki. Bu hotfixlerle gelen düzeltmelerde öyle hafif şeyler olmuyor. Adam baya baya oyunu oynamıyor. Oyundan atıyor, açkılıyor, donuyor, aşırı düşük fpsde çalışyıor gibi. Yoksa nvidia sadece sıralı sürücü güncellemeleriyle, mevcut performansı daha da arttırma yolunda ilerliyor. Ati zaten bu kadar sorun çıkarmasa, nvidiayı çok rahat geçerdi. Benim acer ferrari one netbookumdaki hd3200 bile bazen bildiğin göçüyor, reslemek zorunda kalıyorum. Genel bir sorun malesef bu atide. Umarım iyiye giderler bu yazılım konusunda.

Düzenleyen JUBA - 16-Nisan-2010 Saat 19:41
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz
Ana SayfaSunucularİstatistiklerHaberlerMakalelerRehberHakkımızdaFoto/Ekran Görüntüsü/Video GalerisiİletişimEditör AlanıŞartlar